TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

Tavaly még nem sikerült támogatást elnyernie a Fejér megyei településnek.

Idén is kiírta a Pénzügyminisztérium a pályázatot a jó adatszolgáltató önkormányzatok támogatására, melynek eredménye kedden jelent meg a kormany.hu-n. A pályázat célja az volt, hogy a központi költségvetés - az önkormányzati adatszolgáltatások minőségének javítása érdekében - támogatást biztosítson az államháztartási adatszolgáltatásokat rendszeresen határidőre, valós tartalommal teljesítő települési önkormányzatok számára. Idén 120 település 50 millió forinton osztozott, a nyertesek között pedig a tavalyi évvel ellentétben már a kormányfő szülőfaluja, Felcsút is szerepel.

A Pénzügyminisztérium által közzétett dokumentum szerint 1,5 millió forintnyi vissza nem térítendő támogatásban részesült Felcsút, ami az egyik legnagyobb odaítélt összeg. Ennél nagyobb összeget, 2 millió forintot mindössze 8 település kapott a 120-ból:

  • Kiskunfélegyháza,
  • Budapest X. kerület,
  • Algyő,
  • Nagyvenyim,
  • Eger,
  • Paks,
  • Nemesvámos,
  • és Bagod.

A legtöbben ennek töredékével, 540, illetve 750 ezer forinttal kellett, hogy beérjék.

A támogatást egyébként az államháztartási adatszolgáltatások teljesítésében közreműködő dolgozók egyszeri elismerésére lehet fordítani év végéig. A 10 ezernél kevesebb lakosú települések 3, a 10 ezernél nagyobb lélekszámúak pedig 4 közreműködőt jelölhettek meg a pályázat során.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.