2019. január 31. 18:45

Moziban, tévében, óriásplakátokon reklámoznák magukat.

Médiakampányra készül a Fővárosi Állat- és Növénykert, nettó 208 ,2millió forintot szánnak a médiamegjelenésre a következő két évben - derül ki az európai uniós közbeszerzési felületre feltöltött friss kiírásból.

Állatkerti pillanat (forrás: Budapest Portál) Állatkerti pillanat (forrás: Budapest Portál)

A pályázatot médiatervezési- és vásárlási feladatokra írták ki, mégpedig három részre bontva: integrált médiaügynökségi, online ügynökségi, valamint közterületi médiatervezési- és vásárlási feladatokra.

Az egyes részterületekre ennyi pénzt szán az Állatkert (nettó összegben):

  • Médiaügynökségi feladatok: 56,6 millió forint
  • Online médiatervezési és vásárlási feladatok: 85 millió forint
  • Közterületi médiatervezési és vásárlási feladatok: 66,6 millió forint

Mint a kiírásból kiderült, az Állatkert a nyomtatott sajtótermékekben, rádiókban, televíziókban, mozikban hirdetné magát, illetve online felületeken és óriásplakátokon is promótálná a szolgáltatásait, rendezvényeit.

A megbízás 24 hónapra szól, azzal a megkötéssel, hogy a kiíró nem vállal garanciát a keret felhasználására, viszont annál többet sem fog költeni.

Az indulóval - illetve közösen indulókkal - szembeni gazdasági elvárás, hogy az egyes médiatípusokban meghatározott árbevételt érjen el, az ajánlati felhívás feladását megelőző kettő mérlegfordulónappal lezárt üzleti évben. Így az online felületeken 63 milliós forgalmat kell felmutatni, a print, tévé, rádió, mozi világában 42 milliót, a köztéri szegmensben pedig 49 millió forintot.

Az ajánlatokat március elsejéig kell leadni.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.