<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Ezzel együtt már 16-ra emelkedett a vírussal fertőzöttek száma Magyarországon.

A korábbi napokkal ellentétben viszonylag későn frissült a koronavirus.gov.hu oldala a járvánnyal kapcsolatos legfőbb adatok vonatkozásában. Csütörtökön délelőtt azonban kiderült, újabb 3 személynél azonosították a koronavírus jelenlétét. Most egy iráni és két magyar állampolgárnál lett pozitív a teszt eredménye.

Fotó: depositphotos.comFotó: depositphotos.com

Egy, a Szent János kórházban már napok óta elkülönített magyar nőnél, egy újabb - a Szent László kórházban megfigyelés alatt álló -  iráni diáknál (az első iráni beteg kontaktjánál), és egy a napokban Izraelben járt magyar férfinél mutatták ki a COVID-19 fertőzést. (szerk.: utóbbi személy jó eséllyel a UPC egyik dolgozója lehet, az adatok frissülése előtt derült ki ugyanis, hogy a cég IX. kerületi irodaházát kiürítik, mivel az egyik dolgozó magánútról hazatérve észlelte magán a tüneteket.)

Az új esetekkel együtt hazánkban eddig 16 új koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván, közülük 9 iráni, 1 brit, és 6 magyar állampolgár. Rajtuk kívül 65-en vannak karanténban, vagyis 4 személy távozhatott az elmúlt 24 órában, a mintavételek száma pedig 129-el 730-ra nőtt.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.