1p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Ezzel együtt már 16-ra emelkedett a vírussal fertőzöttek száma Magyarországon.

A korábbi napokkal ellentétben viszonylag későn frissült a koronavirus.gov.hu oldala a járvánnyal kapcsolatos legfőbb adatok vonatkozásában. Csütörtökön délelőtt azonban kiderült, újabb 3 személynél azonosították a koronavírus jelenlétét. Most egy iráni és két magyar állampolgárnál lett pozitív a teszt eredménye.

Fotó: depositphotos.com
Fotó: depositphotos.com

Egy, a Szent János kórházban már napok óta elkülönített magyar nőnél, egy újabb - a Szent László kórházban megfigyelés alatt álló -  iráni diáknál (az első iráni beteg kontaktjánál), és egy a napokban Izraelben járt magyar férfinél mutatták ki a COVID-19 fertőzést. (szerk.: utóbbi személy jó eséllyel a UPC egyik dolgozója lehet, az adatok frissülése előtt derült ki ugyanis, hogy a cég IX. kerületi irodaházát kiürítik, mivel az egyik dolgozó magánútról hazatérve észlelte magán a tüneteket.)

Az új esetekkel együtt hazánkban eddig 16 új koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván, közülük 9 iráni, 1 brit, és 6 magyar állampolgár. Rajtuk kívül 65-en vannak karanténban, vagyis 4 személy távozhatott az elmúlt 24 órában, a mintavételek száma pedig 129-el 730-ra nőtt.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!