TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. március 12. 10:49
mfor.hu

Ezzel együtt már 16-ra emelkedett a vírussal fertőzöttek száma Magyarországon.

A korábbi napokkal ellentétben viszonylag későn frissült a koronavirus.gov.hu oldala a járvánnyal kapcsolatos legfőbb adatok vonatkozásában. Csütörtökön délelőtt azonban kiderült, újabb 3 személynél azonosították a koronavírus jelenlétét. Most egy iráni és két magyar állampolgárnál lett pozitív a teszt eredménye.

Fotó: depositphotos.com Fotó: depositphotos.com

Egy, a Szent János kórházban már napok óta elkülönített magyar nőnél, egy újabb - a Szent László kórházban megfigyelés alatt álló -  iráni diáknál (az első iráni beteg kontaktjánál), és egy a napokban Izraelben járt magyar férfinél mutatták ki a COVID-19 fertőzést. (szerk.: utóbbi személy jó eséllyel a UPC egyik dolgozója lehet, az adatok frissülése előtt derült ki ugyanis, hogy a cég IX. kerületi irodaházát kiürítik, mivel az egyik dolgozó magánútról hazatérve észlelte magán a tüneteket.)

Az új esetekkel együtt hazánkban eddig 16 új koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván, közülük 9 iráni, 1 brit, és 6 magyar állampolgár. Rajtuk kívül 65-en vannak karanténban, vagyis 4 személy távozhatott az elmúlt 24 órában, a mintavételek száma pedig 129-el 730-ra nőtt.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.