2015. április 24. 10:22

A pénzintézetek folyamatosan átütemezett feladásai miatt egyre szűkebb idő áll a Magyar Posta rendelkezésére a kézbesítésre.

A Magyar Postához a várható közel 2 millió darab devizahiteles levélből eddig 870 ezer érkezett be, amely 43,5 százalékot jelent – közölte a cég pénteken.

Az április 30-án feladott küldemények kézbesítésére – tekintettel a hosszú hétvégére – május 4-től kerül sor. Annak érdekében, hogy az ügyfelek mielőbb megkaphassák a leveleket és ne alakuljon ki jelentős torlódás sem a kézbesítésben, sem a postai átvétel során, a Magyar Posta a küldemény feldolgozás, a kézbesítés, és a postai átvétel területén is megerősített kapacitással dolgozik.

A fogyasztói kölcsönszerződések elszámolását tartalmazó értesítéseket a vonatkozó jogszabály alapján 2015. április 30-ig kell postára adnia az érintett pénzintézeteknek.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.