TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A KPMG brit alkalmazottai rekordösszegű karácsonyi bónuszokra számíthatnak. A társaság 8950 angol alkalmazottjainak 59 millió font karácsonyi pénzt juttat az előző évi 35 millióhoz képest.

A KPMG angliai vezére, John Griffith-Jones úgy véli, hogy a cég sikeres évet zárhat maga mögött és örül, hogy munkavállalóit rekordméretű bónuszokkal jutalmazhatja.

A vállalat bevétele 1,28 milliárd font lett, mely 20 százalékkal volt magasabb, mint a tavalyi évben. A cég közlése szerint az FTSE Indexen jelen lévő vállalatok 93 százaléka volt a társaság ügyfele az idei év során. Egyben a társaság bejelentette, hogy piaci részesedése a nagy négy könyvvizsgáló cég (KPMG, Ernst & Young, Deloitte & Touche és PricewaterhouseCoopers) között nőtt.

A KPMG kihasználja a cégek számára megnövekedett bürokráciát, mellyel az új könyvelési szabályozásoknak próbálnak megfelelni (IFRS, SOX).

Az Ernst & Young 15 százalékos díjtétel-növekedésről számolt be, így rekordösszegű bevételt ért el idén. A PwC pedig 12 százalékos növekedéssel elérte az 1,78 milliárd font bevételt, értesült a BBC.

A KPMG 20 százalékos növekedésével a leggyorsabban fejlődő vezető könyvvizsgáló cég volt Angliában 2005 folyamán. Világszinten a bevétele 16,4 százalékkal emelkedett és elérte a 8,86 milliárd fontot. A társaság világszerte 148 országban van jelen és közel 94 ezer alkalmazottat foglalkoztat.

Menedzsment Fórum

Kapcsolódó anyagok:
Tíz újabb gyanúsított a KPMG-adóügyben
Könyvvizsgálói botrányok: csak adózni ne kelljen!
456 milliós büntetést kapott a KPMG

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.