TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az igazgatók után a főkönyvelők s a kontrollerek keresik a legtöbbet a pénzügyi pozíciókban, értesült a Világgazdaság.

Másfél millióval kapnak többet más könyvelőknél azok a szakemberek, akik létrehozzák és koordinálják a könyvelést. A főkönyvelők fizetése éves szinten elérheti a 3,8 millió forintot, míg a teljes felügyelet mellett dolgozó munkatársaik 2,4 milliót vihetnek haza.

Egyes szakemberek szerint akár egymillió forint különbség is lehet az elemzők fizetése között. A kompenzációkat vizsgálva a pénzügyi terület a legfegyelmezettebb, ugyanis a felelősség növekedésével egyenes arányban nő az összkereslet.

A kompenzációs adatbázisból az is kiderül, hogy a kontrollerek havi javadalmazása eléri a havi bruttó 680 ezret. Az évi 17 millió körül mozgó igazgatói keresetek és a főkönyvelők után a kontrollerek keresnek a legtöbbet a pénzügyi szektorban.

Ezen kívül a vállalati adóügyi szakértők emelkednek ki a pénzügyi szektorból, akik átlagosan havi 463 ezer forintot visznek haza. Feladatuk a társaság adópolitikájának végrehajtása (cash-flow kezelés, adózott nyereség maximalizálása), számolt be a Világgazdaság.

Menedzsment Fórum

Kapcsolódó anyagok:
New York helyett London a világelső pénzügyi központ

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.