<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

A Gazprom orosz cég szerint elképzelhető, hogy az ideihez közeli nagy mértékben nő jövőre is gázexportja.

Alekszej Miller, a gázipari vállalat irányítója a TASZSZ orosz hírügynökségnek pénteken azt mondta, hogy az idei első nyolc hónapban 9,7 százalékkal nőtt a Gazprom gázexportja éves összevetésben. A vállalatvezető szerint jövőre is kitarthat ez a növekedés. Az okok között említette egyebek között azt, hogy az Európai Unióban és Európában csökken a gáztermelés, mint például Hollandiában, de csökkennek a szállítások az Európai Unión kívüli országokból is.

Korábban Alekszej Miller azt mondta, hogy az Európába irányuló Gazprom-gázszállítás idén meghaladhatja a 170 milliárd köbmétert. A Gazprom tavaly 8 százalékkal 159,4 milliárd köbméterre növelte gázexportját Európába.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.