TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A szövetségi bíró felszólította a KPMG könyvvizsgáló céget, hogy nevezze meg azokat a személyeket, akik részt vettek az auditor cég által javasolt adóelkerülő műveletekben, továbbá mutassák be az üggyel kapcsolatos eddig elrejtett dokumentumokat is.

A KPMG jogászai egyetértettek a bírósággal, de annak a véleményüknek adtak hangot, hogy eddig az említett iratokat senki nem kérte, és a folyamatban lévő vizsgálat során a bíróság most tartotta először mérvadónak az adótanácsadói tevékenységükhöz kapcsolódó dokumentációt.

A vizsgálat előzménye az, hogy az auditorcég működésével kapcsolatban a bíróság azt feltételezi, hogy nem történt valódi jogi tanácsadás olyan módon, mint ahogy arról a KPMG szerződései szólnak. Ezzel szemben több esetben dolgoztak ki az ügyfeleknek adóelkerülő stratégiát, amelyek közül több jogszerűségét is megkérdőjelezett, a vizsgálatot végző Thomas Hogan bíró.

(Menedzsment Fórum)

Kapcsolódó anyagok
Egymilliárd fontnyi adót takarítanak meg a trükkös cégek
Újabb auditort ránthat magával a kreatív számvitel
Túlszámláztak a könyvvizsgálók

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.