TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Újból megindult a magyar lakosság eladósodási folyamata, de a 2008-as válság hatására óvatosabbak lettek a hitelfelvevők - olvasható a Magyar Nemzet hétfői számában.

A lap a BankRáció.hu elemzésére hivatkozva arról ír, hogy október végére a kihelyezett lakáshitelek összege meghaladta az 500 milliárd forintot, ami azt jelenti, hogy idén tíz hónap alatt csaknem 100 milliárd forinttal több lakáskölcsönt igényeltek, mint tavaly egész évben.

Egyre népszerűbbek a hosszabb kamatperiódusra felvett kölcsönök, a hiteligénylők egyre tudatosabbak, és a biztonságra törekednek: a több mint egy évig fix törlesztést garantáló lakáshitelek összege az év első tíz hónapjában 284,7 milliárd forintot tett ki, ez pedig 37 milliárddal haladja meg a változó kamatozású, azaz legfeljebb egy évig fix törlesztőrészletű lakáshitelek 248 milliárd forintos összegét.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.