TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Úgy tűnik alaposan rájár a rúd a világ legnagyobb autógyártó vállalatára, a General Motorsra. A vállalatot legújabban sújtó hír, hogy a könyvelésében hiányosságokat tártak fel.

A cég a közelmúltban jelentette be, hogy rekordmértékű veszteséget szenvedett el a legutóbbi negyedévben, emellett drasztikus elbocsátásokra, és gyárbezárásokra készül. Mindezeket a rossz híreket tetézi most, hogy a 2001-es mérlegéről kiderült, hogy nem valós adatokat tartalmaz.

Az autógyártó óriás most kénytelen áttekinteni a korábbi évek könyvelését, és a Financial Times Deutschland szerint a most napvilágra került hibák miatt további 3-400 millió dollár értékű veszteséget lesz kénytelen leírni. A problémák a lap beszámolója szerint abból adódtak, hogy szabálytalanul számoltak el szállítói tartozásokat, bevételként tüntették fel az ilyen tételeket.

A most napvilágra került számviteli trükk a legrosszabbkor jött a vállalat számára, hiszen a gyenge eredmények láttán a befektetők és a hitelezők bizalma is komolyan megrendült az elmúlt időszakban. A világ egyik legtekintélyesebb hitelminősítő cége, a Moodys a közelmúltban jelentette be, hogy az erősen kockázatos, spekulatív kategóriába sorolja a társaság hosszútávú hiteleit.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.