2017. december 8. 12:03

Mindenki benézte, mi is. Elnézést.

Pakson építteti meg az eredetileg Felsőzsolcára szánt naperőművet a kormány - írtuk a Napi.hu cikkére hivatkozva pár nappal ezelőtt. Ez azonban nem volt igaz: egy  kormányrendelet valóban áthelyezett egy napkollektor-halmot az atomváros Csámpa nevű városrészébe, ám nem a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kisvárosból.

Pénteken írta meg a Boon.hu, hogy a zsolcai erőmű létesítése továbbra is napirenden van, és az Oroszlányba tervezett erőmű kerül át Paksra. A portálnak erre dr. Tóth Lajos, Felsőzsolca polgármestere mutatott rá, aki a tévedés okát is megfejtette. A Magyar Közlönyben december 5-én megjelent határozatmódosítás, mely alapján a sztori körbement a sajtóban, egyszerre rendelkezett a két kisváros erőműveiről, és Tóth szerint az történt, hogy a Napi.hu munkatársa egyszerűen elnézett a szövegben egy sort. Mi meg átvettük a tévedést.

Tehát még egyszer: az oroszlányi naperőmű épül meg Pakson, a felsőzsolcait továbbra is Felsőzsolcán húzzák fel.

A tévedésért elnézést kérünk.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.