TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Mindenki benézte, mi is. Elnézést.

Pakson építteti meg az eredetileg Felsőzsolcára szánt naperőművet a kormány - írtuk a Napi.hu cikkére hivatkozva pár nappal ezelőtt. Ez azonban nem volt igaz: egy  kormányrendelet valóban áthelyezett egy napkollektor-halmot az atomváros Csámpa nevű városrészébe, ám nem a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kisvárosból.

Pénteken írta meg a Boon.hu, hogy a zsolcai erőmű létesítése továbbra is napirenden van, és az Oroszlányba tervezett erőmű kerül át Paksra. A portálnak erre dr. Tóth Lajos, Felsőzsolca polgármestere mutatott rá, aki a tévedés okát is megfejtette. A Magyar Közlönyben december 5-én megjelent határozatmódosítás, mely alapján a sztori körbement a sajtóban, egyszerre rendelkezett a két kisváros erőműveiről, és Tóth szerint az történt, hogy a Napi.hu munkatársa egyszerűen elnézett a szövegben egy sort. Mi meg átvettük a tévedést.

Tehát még egyszer: az oroszlányi naperőmű épül meg Pakson, a felsőzsolcait továbbra is Felsőzsolcán húzzák fel.

A tévedésért elnézést kérünk.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.