TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A Raiffeisen Bank International (RBI) nem nézheti a végtelenségig, hogy a magyarországi Raiffeisen nem hoz profitot - mondta az RBI vállalati üzleti részlegének igazgatója kedden.

Peter Lennkh a bécsi Euromoney pénzügyi konferencia egyik panelbeszélgetésén kijelentette, hogy a magyar bank megfelelően dolgozik ugyan, de pillanatnyilag nem keletkezik részvényesi érték, és efölött nem lehet örökké szemet hunyni.

Lennkh akkor beszélt erről, amikor az osztrák bankcsoport áttekinti portfólióját, és előfordulhat, hogy az idén visszavonul néhány külföldi piacról. Az RBI korábban fontolóra vette, hogy eladja magyar bankját, de eddig nem lépett.

Ugyanezen a panelbeszélgetésen Wolf László, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese azt mondta, hogy szerinte a magyar kormány politikájából származó terheket illetően a bankrendszer túl van a legrosszabbon.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.