TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal tervei között regionális igazgatóságok létrehozása szerepel - nyilatkozta az APEH elnöke.

Mint Király László György a Magyar Rádiónak elmondta a célok között prioritást élvez az ország tízezer legnagyobb adózójának ellenőrzése, és azt kívánják elsősorban regionális rendszerben szervezni. Az ügyfeleket is érintő változások legkorábban a jövő év elején léphetnek életbe, ehhez ugyanis több jogszabályt is módosítani kell. Király László György hozzátette: a régiós rendszerű átalakítással az adózók többsége a továbbra is a városi kirendeltségekben, illetőleg a megyeszékhelyeken intézheti ügyeit.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.