TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A modern gazdaságban egyre fontosabb szerepet kap az emberi erőforrás, a szervezetekben felhalmozott tudás. Ezeket az elemeket azonban rendszerezni és menedzselni kell. Ez segítheti a cégeket, hogy fejlődni és tanulni tudjanak, illetve, hogy a környezetüket rendszerként próbálják szemlélni.

Zárszó

E rövidke szösszenet célja a tudásmenedzsment egy - rovatunk számára - új alterületének a bemutatása volt. Ugyan a fogalmak definiálásától eltekintettem, s legtöbbjük kifejtését is mellőztem, mondanivalómat talán sikerült átadnom. Az üzleti szférában a fenntartható fejlődés számára már rendelkezünk prototípusokkal, azok akik ezen az úton kívánnak haladni - vagy éppenséggel most próbálnak rajta elindulni - láthatják, hogy az ehhez szükséges tudás már manifesztálódik. Hogy e tudást tudásmegosztás révén, vagy éppen új tudás teremtése révén fogják megszerezni, az adott kontextustól függ, de egy ma már biztos a jelenség kivitelezhető. Azon olvasók pedig, akiktől - jelenleg - távol állnak a fenntartható fejlődés eszméi megismerhettek egy olyan szervezeti formát, amelynek innovációs kapacitása messze meghaladja az eddig ismertekét, ez pedig jelen turbulens világunkban akár kritikus sikertényezőjükké is válhat.

Végszóként köszönetet szeretnék mondani a SoL Intézetnek és Ruzsa Ágotának a konferencia megszervezésért, illetve Peter Senge-nek és László Ervinnek, akik jelenlétükkel megtiszteltek minket és gondolataikat megosztották velünk.

Kapcsolódó anyagok
Tanulószervezetek és tudásmenedzsment
A tanuló szervezettől a Community-koncepcióig

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.