<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Generali Alapkezelőhöz csatlakozik portfólió menedzserként március 1-jétől Malinovszky Melinda, aki az alapkezelő kötvény, és abszolút hozamú portfólióinak kezelését végzi majd.

Malinovszky Melinda

A Generali Alapkezelő az elmúlt időszakban olyan új stratégia megvalósításába kezdett, amelynek célja egy, a korábbiaknál jóval diverzifikáltabb termék- és szolgáltatás-portfólió kialakítása révén, a lakossági szegmens eddigieknél szélesebb körű elérése. A társaság nyilvános befektetési alapjai számát – az eddigi gyakorlatot követve – fokozatosan bővíteni kívánja, továbbá a jelentős megtakarítással rendelkező magánszemélyek számára egyedi vagyonkezelést kínál.

Malinovszky Melinda (31 éves) pályafutását az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztárnál kezdte 1999-ben. Ezt követően a CODEX Értéktár és Értékpapír Zrt-nél befektetési tanácsadóként, termékértékesítőként, illetve részvény- és állampapír-kereskedőként dolgozott 2007-ig, és aktívan részt vett a cég online kereskedési rendszereinek fejlesztésében. Malinovszky Melinda jelenlegi megbízatását megelőzően, 2007 októberétől a Takarék Alapkezelő Zrt. portfólió menedzsereként tevékenykedett, az alapkezelő által kezelt intézményi portfóliók, valamint a likviditási, a kötvény, a részvény, a származtatott, az árupiaci és a tőkevédett típusú befektetési alapok vagyonának kezeléséért felelt.

Malinovszky Melinda pénzügyi kockázatkezelő és befektetéselemző diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte 2006-ban, majd diplomáját további szakirányú képzésekkel egészítette ki. A Nemzetközi Bankárképző Központban EFFAS Befektetéselemzői Diplomaprogramban vett részt, illetve Vagyon-, Alap- és Portfóliókezelői (VAP) vizsgát tett, valamint VAP II: Befektetéskezelési tanfolyamot végzett. Jelenleg a Market Technicians Association szervezésében, a legmagasabb szintű technikai elemzési vizsga, a CMT megszerzésén dolgozik. A szakember tőzsdei és értékpapír-jogi vizsgával is rendelkezik. Malinovszky Melinda anyanyelvén kívül, tárgyalási szinten beszél angolul és spanyolul.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.