TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Pénzügyi tanácsadás osztályát új igazgatóhelyettes vezeti, az Adóosztályra pedig új adómenedzser került a Deloitte nemzetközi tanácsadó cégnél.

Hetényi Márk személyében új igazgatóhelyettest köszönthettek a Deloitte Pénzügyi tanácsadás részlegén. Dr. Juhász Erika pedig az Adóosztály menedzser csapatát erősíti.

Hetényi az Egyesült Államokban szerzett üzleti és számítástechnikai diplomát. Karrierjét a PricewaterhouseCoopers budapesti irodájában kezdte, majd három évig a cég San Jose-i irodájában dolgozott audit menedzserként. Hazatérése után pedig szenior menedzseri pozícióban számos nagyvállalat könyvvizsgáló menedzsere volt. Hetényi új pozíciójában a tranzakciós szolgáltatások továbbfejlesztéséért és menedzseléséért felel majd a Deloitte-nál.

Dr. Juhász Erika jogi és államigazgatási főiskolai végzettséggel rendelkezik. Az iskola elvégzése után az APEH-ben kezdett dolgozni, majd a KPMG adóosztályának munkatársa volt. Később Juhász a PKF Worldwide-nál is dolgozott, ahol a cég adórészlegének kialakításáért, fejlesztéséért és marketingjéért volt felelős. A szakember 2005. november elején csatlakozott a Deloitte Adóosztályához.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.