<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Bruttó 260 ezer forintos alapbért szánnak nekik havonta.

Múlt pénteken a Kossuth rádióban erősítette meg a kormányfő, hogy növelni fogják a határvadászok számát. Akkor mintegy 4000 főről beszélt, de a fizetést nem említette. Most az RTL Klub hiradója arról számolt be, hogy Orbán Viktor szerint az anyagi fedezet rendelkezésre áll és " egyre jobb feltételeket tudunk biztosítani" - idézte a politikust a csatorna.

Főleg a déli és a keleti határokra kell több ember. Fotó: MTIFőleg a déli és a keleti határokra kell több ember. Fotó: MTI

A police.hu honlapja szerint az alapbér bruttó 260 ezer forint, ezt bruttó 400 forintos órabér egészíti ki, ha valaki ténylegesen a határnál szolgált, valamint éjszakai műszak esetén éjszakai pótlék.

A felhívás szerint ezt megfejelve jár évi bruttó 200 ezer forint cafeteria is, viszont vállalni kell, hogy a jelentkező a Bács-Kiskun megyei, valamint a Csongrád-Csanád megyei rendőr-főkapitányság területén dolgozik majd, ott „támogatja a rendőr határrendészeti és határőrizeti feladatainak ellátását”.
 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.