2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Alig több mint 5 pont különbséggel nyerték a Művészek a Footgolf Csúcs Kupát és csak két tized ponttal lettek másodikak a Színészek az Újságírók előtt.

Tizedik alkalommal rendezte meg a Footgolf Csúcs Kupát a HGS PR Ügynökség a Parlament Sportegyesülettel közösen. Ezúttal a festői környezetben lévő lakitelki Nimród Footgolf Park volt a helyszín, ahol hat csapat mérte össze az ügyességét: a Magyar Országgyűlés Labdarúgó Válogatottja, a Magyar Újságírók Válogatott, a Magyar Művész Válogatott, a Magyar Borászok Nemzeti Futball Válogatottja, a Magyar Színészválogatott és az Üzletemberek csapata.

A 10. Footfolf Csúcs Kupa résztvevői
A 10. Footfolf Csúcs Kupa résztvevői

A footgolf sportág sajátossága, hogy - a mintegy 2,5 kilométeres séta közben – jó hangulatban telik az idő, ám minden rúgásnál koncentrálni kell, mert akár egy-két pontatlanság helyezéseket dönthet el. Tizennyolc szakaszt teljesítettek a játékosok, eközben úgy negyvenszer kellett nagyot rúgniuk a labdába, majd további 30-40 kisebb rúgással közelítették meg a lyukakat,  illetve rúgták bele azokba a labdát. A cél az volt, hogy minél kevesebb kísérletből kerüljön a labda a lyukakba.

A  kupagyőztes Magyar Művész Válogatott
A kupagyőztes Magyar Művész Válogatott

A csapatok eredményét a játékosok által elért pontok átlaga alapján számították ki. 69,5-ös pontátlaggal nyerte meg a versenyt a Dajka Raul, Ecsedi Csaba, Gál Szabolcs és Pats Dávid összetételű Magyar Művész Válogatott. A Magyar Színészválogatott 75-ös  pontátlaggal lett második, Bordás Mihály, Lajos Roland, Pörzse Zoltán és Tenczel Gábor jóvoltából. A bronzérmet a Magyar Újságírók Válogatott szerezte meg 75,2-es pontátlaggal, Borsi Lászlóval, Borsi Gergellyel, Georgi Attilával, Selmeczi Richárddal és Somogyi Zsolttal a csapatban.

A második Magyar Színészválogatott
A második Magyar Színészválogatott

A játékosok egyéni versenyét Pats Dávid nyerte Gál Szabolcs és Borsi Gergely előtt.  

A díjakat Forgács István tornaigazgató, a HGS PR Ügynökség ügyvezető igazgatója és Gelencsér Gábor a Magyar Footgolf Szövetség alapítója adták át.

A Footgolf Csúcs Kupa fővédnöke Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt.

Az esemény főtámogatói voltak: MVM Zrt., E.ON Energiamegoldások Kft.

A bronzérmes Magyar Újságírók Labdarúgó Válogatott
A bronzérmes Magyar Újságírók Labdarúgó Válogatott

Az esemény támogatói voltak: Gránit Invest Vagyonkezelő Kft., Porsche Hungária Kft., Béres Gyógyszergyár Zrt., Izsáki Házitészta Kft., Lindt & Sprüngli Magyarországi Fióktelepe, Szamos Marcipán Kft., CSÚZIKER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Médiatámogatók voltak: Mfor.hu, Piacesprofit.hu, Privátbankár.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!