<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Éppen csak hazaért Ausztráliából a szerb teniszező, máris egy újabb mélyütést kapott – ezúttal Franciaországból.

A ma elfogadott, a védettségi igazolást felváltó oltottsági igazolással kapcsolatban szólalt meg a francia sportminisztérium. A Reuters által ismertetett közlemény kijelenti, hogy nem lesz kibúvó a törvény alól, tehát a francia sportrendezvényeken csak a már a megerősítő oltásukat is felvettek vehetnek részt.

„A szabály egyszerű. Ahogy a törvény hatályba lép, az oltási igazolvány minden olyan intézményben be lesz vezetve, ahol eddig a védettségi igazolványra volt szükség. Ez mindenkire vonatkozni fog, nézőkre és profi sportolókra egyaránt” – szól a minisztérium közleménye.

A szöveg ezután kitér arra, hogy a Roland Garros májusban lesz, és addig még sok minden változhat, remélhetőleg kedvező irányba. „Meglátjuk, mit hoz a jövő, de az egyértelmű, hogy kivételek nincsenek.”

Djoković tehát újabb esélyt veszthet el a történelmi 21. Grand Slam tornagyőzelemre (bár ha a szerb távollétében Rafael Nadal megnyeri az Australian Opent, akkor ő húzza be a nagy hármasból a 21-ediket először), hacsak addig nem lesz hajlandó beoltatni magát.

A teniszező Ausztráliából történő kizárásának történetét két hosszabb cikkben is feldolgoztuk:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.