<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Egy visszapattanó átutalás akaszthatta meg a szállítást a hírek szerint.

A 444 a Bloomberg értesüléseire hivatkozva azt írja, hogy augusztus 4-e óta nem érkezik olaj a Barátság vezetéken – ezt a hírt a vezeték orosz oldalát felügyelő cég szóvivője jelentette be kedden.

Bekavartak a szankciók az oroszok szerint

A portál cikke szerint a problémát az okozza, hogy az orosz Transznyeft nem tudta kifizetni a tranzitdíjat a vezeték ukrán szakaszát birtokló Ukrtransznafta cégnek, mivel az orosz bankokat érintő szankciók következtében nem sikerült az átutalás. A Transznyeft ezért leállította a szállítást, de azt közölte, hogy keresi a megoldást arra, hogyan tudná kifizetni az ukránokat.

A 444 emlékeztet, hogy a hatósági áras,  olcsóbb benzint és gázolajat a MOL azért képes biztosítani, mert az orosz olaj olcsóbb, mint a többi Európában hozzáférhető olaj. Amennyiben az orosz beszállítás megszűnik, akkor aligha lesz tartható az ársapka.

Azt, hogy meddig tart a fennakadás, egyelőre nem tudni, az azonban biztos, hogy a vezetéken keresztül az értesülések szerint sem Magyarországra, sem Szlovákiába, sem pedig Csehországba nem érkezik olaj.

(444.hu)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.