2018. június 11. 10:22
mfor.hu

Hiteles forrásból úgy értesült a lap, hogy Georges Leekens havi bére 15 millió forint körül van.

Az ausztráloktól elszenvedett 2-1-es vereség után szólaltatta meg a Blikk a szövetségi kapitányt, akinek ez volt a negyedik mérkőzése a magyar válogatottal. Bár a mérkőzés után a szurkolók távozásra szólították fel a belga trénert, neki meg se fordult a fejében ilyesmi.

"Nem fordult meg a fejemben, hogy lemondjak. Az érzelmek dolgoznak a szurkolókban, bizonyára azért hangzanak el ilyen vélemények. Folyamatosan látom a fejlődést a csapaton. Az eredménnyel nem, de a játékkal elégedett vagyok, motiváltak és szervezettek voltunk, szerencsétlen gólokkal szenvedtünk vereséget az ausztráloktól" - mondta a lapnak.

Georges Leekens (Fotó: MTI) Georges Leekens (Fotó: MTI)

Információik szerint bár korábban az MLSZ úgy nyilatkozott, hogy egy kapitány sem keresett többet havi 10 millió forintnál, Leekens havi bére 15 millió forint körül van.

Tavaly őszi munkába állása óta így 105 millió forintot keresett. Ehhez képest négy meccsből egyet sem tudott megnyerni, egyedül a fehéroroszokkal szemben sikerült elkerülni a zakót (1-1). Ha a felkészülési meccsekért pontok járnának, a megszerezhető 12-ből csak 1-et gyűjtött volna be a csapat, ami 8 százalékos teljesítménynek felel meg...