<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A közgazdász diplomát behazudó politikusnő nem indítják a választáson és parlamenti mandátumának visszaadására szólítják fel.

Ma kiadott közleményében az MSZP közössége következetesen elítéli azokat a cselekedeteket, amikor valaki a követelmények megkerülésével, azok nem teljesítése mellett próbál diplomához jutni, vagy nem létező végzettséggel él vissza.

Az MSZP Országos Elnöksége január 23-i rendkívüli ülésén megállapította, hogy Bangóné Borbély Ildikó az iskolai végzettségével kapcsolatban megtévesztette a közvéleményt és a Magyar Szocialista Párt közösségét. 

A tájékoztatás szerint Bangóné Borbély Ildikó a mai naptól nem tagja az MSZP-nek, a Magyar Szocialista Párt a parlamenti választáson nem indítja, és felszólítja parlamenti mandátuma visszaadására.

„A szocialista párt ezzel lezártnak tekinti az ügyet. Ugyanakkor az MSZP elvárja, hogy a Völner-Schadl korrupciós botrányban lebukott fideszes politikusok is távozzanak a közéletből” – fűzték hozzá.

A képviselőnő parlamenti önéletrajza szerint 2013-ban a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett közgazdász diplomát, de erről az intézmény nem tud. A Mandiner közérdekű adatigényléssel fordult a BGF jogutódjához, a Budapesti Gazdasági Egyetemhez, hogy megtudják, Bangóné járt-e a BGF-re, és ha igen, mennyi ideig, milyen vizsgákat tett le, és kapott-e ott diplomát. Az egyetem azt válaszolta, hogy tanulmányi rendszerük archívumában semmilyen adat nem található a szocialista politikusról, aki egyébként csütörtök óta nem válaszolt a lap kérdéseire.

Bangóbé Borbély Ildikó többet nem szólalhat fel. Fotó: MTIBangóbé Borbély Ildikó többet nem szólalhat fel. Fotó: MTI

Bangóné Borbély Ildikó 2014 óta országgyűlési képviselő. Egyéniben nem indult volna a parlamenti választáson, mivel alulmaradt az előválasztáson Hajdú-Bihar megyében, de az MSZP a közös ellenzéki listán szerepeltette volna, saját politikusai közül a tizedikként.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.