TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Valami egészen érdekes dolog történt a labdarúgó NBI múlt hétvégi nyitófordulójában.

A magyar labdarúgó NBI-ben két hét után folytatódtak a küzdelmek, és rögtön egy Kisvárda-Ferencváros összecsapással kezdődött el a soron következő forduló. Nyilván, ahol a Ferencváros játszik, ott a szokottnál is többen váltanak jegyet a meccsre, most pedig különös vonzerőt jelenthetett a hazai labdarúgás szerelmeseinek, hogy egy BL-csoportkörös gárdával mérte össze az erejét a szabolcsi kisváros focicsapata.

Ennek pedig olyan eredménye lett, amire senki sem számíthatott. Sőt, már-már a lehetetlen határát kellene súrolnia. Abban nagy truváj nincs, hogy a fordulóban ez volt az a meccs, amelyre a legtöbben voltak kíváncsiak a helyszínen. A hivatalos nézőszám 3122 fő volt.

Kisvárdai stadion (Fotó: Székely Sarolta, mfor.hu) Kisvárdai stadion (Fotó: Székely Sarolta, mfor.hu)

Most inkább tekintsünk el attól, hogy mennyire sok vagy kevés ez a szám, sokkal fontosabb az a kérdés, hogy hogyan lehettek ennyien?

A kisvárdai stadion befogadóképessége ugyanis ettől bőven elmarad. A hivatalos információk szerint a stadionban "mindössze" 2850 férőhely van, vagyis pénteken este túltelítettek voltak a lelátók. A hivatalos adatok alapján 272 érdeklődővel többen nézték meg a helyszínen a mérkőzést, mint azt a stadion lehetővé tette.

A jelenlegi járványhelyzet pedig még pikánsabbá teszi a helyzetet, hiszen ezek - és a képek - tanúsága szerint is bőven teltház volt. Vagyis teljesen ismeretlenek is egymás közelében ültek, a 1,5 méteres védőtávolság tartásáról elfeledkeztek a szervezők, és nem hagytak üres székeket a külön jegyet vásárló szurkolók között. Hogy az a plusz 272 érdeklődő hol talált magának helyet, az szintén jó kérdés.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.