1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Ha kell, közbelépnek.

Már csütörtökön elkezdték telepíteni az Erzsébet hídon az augusztus 20-i budapesti tűzijáték pirotechnikai eszközeinek egy részét - írja a hvg.hu. 

Az augusztus 20-i tűzijáték pirotechnikai eszközeit telepítik a Nuvu Kft. szakemberei az Erzsébet hídon. Fotó: MTI/Illyés Tibor
Az augusztus 20-i tűzijáték pirotechnikai eszközeit telepítik a Nuvu Kft. szakemberei az Erzsébet hídon. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ahogy arra a portál cikke is emlékeztet, Budapesten lesz, de vidéken sok helyen lefújták az augusztus 20-i tűzijátékot, és nem a kedvezőtlen időjárás miatt, hanem azért, mert több önkormányzat, polgármester úgy döntött: a jelenlegi nehéz körülmények között van jobb helye is az erre szánt pénznek.

Közben a Kormányzati Tájékoztatási Központ csütörtökön kiadott közleménye szerint ma az operatív törzs keretein belül létrejött egy kimondottan az időjárással foglalkozó munkacsoport, amely folyamatosan figyelemmel kíséri az időjárási helyzet alakulását és amennyiben szükséges, dönt a szabadtéri rendezvények biztonságos megtartásához szükséges lépések megtételéről. 

Bármilyen, a programokban bekövetkező esetleges változásról vagy az időjárással kapcsolatos intézkedésekről a közvéleményt azonnal tájékoztatják - tették hozzá. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!