<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Klasszis Klub online rendezvényünk következő vendége a Budapesti Olimpia Bizottság elnöke, a BOM a Magyar Sportért Alapítvány kuratóriumának elnöke, az ismert közgazdász és tőkepiaci szakember lesz.

Húsz éremmel zártuk a tokiói olimpiát. Ha csak ezt nézzük, akkor régen látott sikeres olimpián vagyunk túl. Viszont ha csak az aranyakat számoljuk, akkor azt mondhatjuk, hogy az előző tokiói olimpia, tehát 1964 óta csak 1976-ban és 2008-ban szereztünk ennél kevesebbet. Akkor most elégedettek lehetünk, vagy félig üres a pohár? 

Szalay-Berzeviczy Attila (Fotó: Fényes Gábor) Szalay-Berzeviczy Attila (Fotó: Fényes Gábor)

Nem kevésbé izgalmas kérdés, hogy megéri-e manapság olimpiát rendezni, ha csak az üzleti részét nézzük. Szakértő vendégünk értékelni fogja a legutóbbi rendező ország, Japán erőfeszítéseit, melyet nagyban befolyásolt a koronavírus-járvány. Valamint kérdezni fogjuk a következő olimpiák rendezését elnyerő országok (városok) financiális hátteréről, gazdasági mozgásteréről, arról, hogy milyen feltételek mellett tud rentábilis lenni egy ekkora sportesemény. Természetesen egy esetleges magyar olimpia megrendezésének esélye is szóba fog kerülni…

S ha már koronavírus: milyen új egészségügyi biztonsági protokollokat kell bevezetni az olimpiákon, marad-e a sportolók hermetikus elzárása?

Megannyi kérdés, melyekre a válaszokat a következő Klasszis Klub rendezvényünkök Szalay-Berzeviczy Attillától, a Budapesti Olimpia Bizottság elnökétől, a BOM a Magyar Sportért Alapítvány kuratóriumának elnökétől igyekszünk megkapni. A szeptember 9-én, 15:30-kor kezdődő eseményre itt kell regisztrálni, ezen az e-mail címen (klasszisklub@privatbankar.hu) pedig kérdéseiket tudják előzetesen elküldeni, de az adás alatt, élőben is feltehetik azokat. (Eredetileg szeptember 8-ára terveztük az eseményt, de technikai okokból átkerült egy nappal későbbre.)

Klasszis Klub rendezvényünk eddigi vendégei voltak: 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.