1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Messzebbre repülnek, jobban céloznak, nagyobbat robbannak, és sokkal-sokkal több lesz belőlük. És senki sem tudja megakadályozni, hogy elterjedjenek a világban.

A drónok, köztük a kisebb, olcsó, tömegesen gyártható, felderítésre vagy célpontok támadására is használatos FPV drónok már most is döntő szerepet játszanak az orosz-ukrán háborúban, de ez még csak a kezdet - írja laptársunk, a szintén a Klasszis Médiához tartozó Privátbankár elemzésében.

Az FPV drónok technológiája hihetetlen ütemben fejlődik, mindkét harcoló fél folyamatosan mutat be újdonságokat, fejlesztéseket. A drónok hatótávolsága, kommunikációs és megfigyelési képességei, pontossága, hatékonysága - és halálossága is folyamatosan nő, miközben csak Ukrajna idén legalább tízszer annyit tervez legyártani és bevetni belőlük, akár havi 100 ezer darabot is.

Az ukrajnai csataterek ennek hatására a mostaninál is még kellemetlenebb helyek lesznek mindkét oldal katonái számára, de ezek a drónok hamarosan bárki számára elérhetők lehetnek világszerte, miközben védekezési lehetőségek igencsak korlátozottan vannak ellenük.

A teljes cikket a Privátbankár oldalán olvashatja>>>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!