2019. október 13. 19:42
mfor.hu

A politikusok a nap elején szoktak fotózkodni a szavazóurnánál, hogy így buzdítsák részvételre a híveket - Borkai Zsolt csak a végén merészkedett elő.

Borkai Zsolt mostanában nem különösebben aktív a Facebookon (vagy bármilyen egyéb nyilvános fórumon), a mai szavazással kapcsolatban is ment a találgatás, hogy vajon előkerül-e, és ha voksol, arról lesz-e nyilvános bejelentkezés. Normális esetben furcsa lett volna, ha a regnáló polgármester, aki ráadásul jelöltként is megméretteti magát, kihagyja a kamerába mosolygós szavazást - végül a szexbotrányba keveredett politikus is előkerült.

Csak 18:50-kor került ki a Facebookra az a fotó, amin a polgármester feleségével együtt mosolyogva közösen helyezi be borítékját a szavazóurnába. A képen úgy tűnik, hogy kint már sötét van, tehát nem csak a fotó publikálása késett, hanem valóban az utolsó órában érkezett szavazni Borkai - a 10 perccel az urnazárás előtt publikált poszttal nagy tömegeket már biztos nem tudott mozgósítani a politikus.

Íme a fotó, amelyen az természetesen nem látszik, Borkai és felesége kire szavazott:

Orbán majd holnap megmondja, mit gondol Borkairól

Győrben egyébként magas részvétellel zajlik a szavazás, egyelőre nem tudni, a kormány vagy az ellenzék szavazóit mozgósította jobban a botrány. Ma Orbán Viktort is megkérdezték a győri polgármester ügyéről is. A miniszterelnök azt mondta: "a győrieket támogatom". A győriek elmondják a véleményüket ma, ő pedig hétfőn, ez a helyes sorrend - tette hozzá.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!