<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p


			
		
mfor.hu

Megújuló energia, kortárs urbanisztika, fenntartható fejlődés, designtrendek, modernkori társadalmi traumák – öt izgalmas téma öt inspiráló előadótól az október közepén érkező Think: Nordic 2021 című eseményen. A budapesti Skandináv Ház Alapítvány által rendezett eseményen az érdeklődők dán, finn, izlandi, norvég és svéd meghívott előadóktól kaphatnak képet aktuális társadalmi kérdésekről.

 

A szélesebb közönség számára szervezett eseményen napjaink néhány kulcsfontosságú problémáját és az azokra arra adott lehetséges válaszokat vázolják fel az előadók, akik gondolataikkal, szakmai tevékenységükkel ma a skandináv országok aktív formálói közé tartoznak.

Újra itt van a Think: NordicÚjra itt van a Think: Nordic

„Célunk, hogy az északi értékeket, életfelfogást, kultúrát minél többen megismerhessék Magyarországon. Ennek jegyében rendezzük meg már másodszor a Think: Nordic összejövetelt, ahol meghívott előadók segítségével az északi gondolkodásmód néhány apró, ugyanakkor nagyon aktuális momentumát mutatjuk be a hazai közönségnek. Az érdeklődők izgalmas, inspiráló előadásokon vehetnek részt, s hiszünk abban, hogy hasznos ismeretekkel, szempontokkal gazdagodnak” – mondta az eseményről Varga Vera, a Skandináv Ház vezetője. 

A Think: Nordic előadói: 

Az angol nyelven zajló programról és az előadókról részletes információ a Skandináv Ház weboldalán olvasható, az érdeklődők ugyanitt válthatnak belépőjegyet az eseményre.

Az Északi Miniszterek Tanácsa által társfinanszírozott esemény a dán, a finn, a norvég és a svéd budapesti nagykövetségek támogatásával kerül megrendezésre, kiemelt partnerségben a Skandináv Ház Alapítvánnyal.

Think: Nordic 2021

Időpont: október 16. szombat, 14:00-18:00

Helyszín: CEU, Budapest, V. kerület, Nádor u. 15.

Az esemény házigazdája: Mészáros Antónia, az UNICEF Magyarország ügyvezető igazgatója

Részletes program, fellépők: www.skandinavhaz.hu

A programot szervező Skandináv Ház Alapítvány 2003 óta működik Magyarországon. A civil szervezet elsősorban nyelvtanfolyamok és kulturális programok – egyebek mellett koncertek, filmvetítések, nyelvi klubok, könyvbemutatók, előadások, gyerekprogramok – szervezésével foglalkozik, emellett az Észak skandinavisztikai folyóirat kiadója. A stáb önkéntesekből és gyakornokokból áll, munkájukat nemzetközi kuratórium felügyeli. A Skandináv Ház aktívan együttműködik a skandináv országok hazai külképviseleteivel és a hazai kulturális szféra szereplőivel.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.