<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Azonnal megkezdte a munkát az új Orbán-kormány, mely ma tette le az esküjét. 
 

Egyetlen percet sem vesztegethetünk, mert a szomszédunkban háború zajlik - kezdte a Facebook-videóját Orbán Viktor. Ez a háború pedig folyamatos veszélyt jelent Magyarországra: kockára teszi a fizikai biztonságunkat és veszélyezteti a gazdaság és a családok energiaellátását és anyagi biztonságát is. 

"Látjuk a háború és a brüsszeli szankciók hatalmas gazdasági felforduláshoz és drasztikus áremelkedésekhez vezettek. A világ egy gazdasági válság küszöbén áll. Magyarországnak ebből a háborúból ki kell maradnia és meg kell védenie a családok anyagi biztonságát. Ehhez mozgástérre és azonnali cselekvőképességre van szükség".

A kormány az Alaptörvényben biztosított jogával élve, ma éjféltől kihirdeti a háborús veszélyhelyzetet - jelentette be a kormányfő.

A járvány elleni védekezéshez hasonlóan ez lehetővé teszi a kormánynak, hogy azonnal reagáljon és minden lehetséges eszközzel megvédje Magyarországot és a magyar családokat. 

Szerdán Orbán Viktor tájékoztat majd az első döntésekről. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.