<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A miniszterelnök a Facebook-oldalán jelezte, hamarosan bejelentést tesz.

Orbán Viktor a Facebook-oldalán tett közzé egy friss bejegyzést, miszerint fontos kérdésekben hoznak döntést a mai kormányülésen. A korábbi hírek alapján is tudható, hogy a mai ülésen kerül napirendre a május elsején kifutó élelmiszer-árstop kérdése.

Egyelőre sejteni sem lehet, hogy a kormány meghosszabbítja azt, netán új elemekkel bővíti vagy átalakítja azt, esetleg nem hosszabbítja meg az árstopot. Olyannyira nem lehet, hogy még maguk a kereskedők és a termelők is csak találgatni tudnak. A hvg.hu-nak nyilatkozva megjegyezték ugyanis, hogy a kormány nem egyeztetett velük a kérdésben.

Mindenesetre lapunk azonnal beszámol a döntésről majd.

Frissítés 14:14 - Orbán Viktor bejelentéséről itt olvashat:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.