1p

Az mfor.hu oldalon 2024. május 13.-án 09:05 időpontban „Csődbement Mészáros Lőrinc exvejének focicsapata?” címmel közzétett cikkünkben

- valótlanul állítottuk, hogy a Szombathelyi Haladás Labdarúgó Kft. csődközeli helyzetét az okozza, hogy a Haladásnak járó kétmillió eurót hónapok óta nem írja jóvá a Mészáros Lőrinc által is tulajdonolt MBH Bank;

- ténylegesen nem győződtünk meg arról, hogy az állításaink valósak-e.

Fentiekkel szemben a valóság az, hogy a cégnyilvános adatoknak megfelelően a Haladás Marketing Kft. nem vezet folyószámlát az MBH Bank Nyrt-nél, a Szombathelyi Haladás Labdarúgó Kft. cégnyilvánosan az MBH Bank Nyrt.-nél vezetett bankszámlájára pedig nem történt a cikkben jelzett összegű átutalás kezdeményezése sem EUR, sem HUF pénznemben.

A valótlan tényállításokért a szurkolók, olvasóink és az MBH Bank Nyrt. szíves elnézését kérjük.”

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!