<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Meghosszabbították az opciós szerződést.

A Budapesti Közlekedési Központ és a CAF-villamosokat gyártó spanyol vállalat megállapodásának köszönhetően további fél évig élhet opciós jogával a fővárosi közlekedésszervező cég. A szükséges anyagi forrás rendelkezésre állása esetén a korábban rögzített május 17. helyett november 17-éig hívhatja le a főváros az opcióban szereplő 51 alacsonypadlós, akadálymentesített, klímával felszerelt villamost.

November 17-ig lehívható az opcióban szereplő 51 villamos. Fotó: BKKNovember 17-ig lehívható az opcióban szereplő 51 villamos. Fotó: BKK

A járművek alapára már a 2014-es szerződéskötéskor is rendkívül kedvező volt, így a jelenlegi piaci környezetben jelentős megtakarítást jelentene, ha a BKK élhetne a szerződésben szereplő opcióval - írták.

Hozzátették: a Fővárosi Önkormányzat, valamint a BKK annak ellenére elkötelezett a fejlesztés megvalósítása mellett, hogy a koronavírus-járvány és a kormányzati döntések miatt rendkívül szűkös források állnak a rendelkezésére. A BKK egyelőre nem tud élni az opciós lehívás lehetőségével, de a Fővárosi Önkormányzattal együtt továbbra is azon dolgozik, hogy új CAF-villamosokat vásárolhasson - jelezték.

(MTI)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.