2020. április 4. 13:01
mfor.hu

Gulyás Gergely nagy bejelentéseket tett.

Lement zsinórban az operatív törzs és a Kormányinfó, főleg az utóbbi volt jelentős, mivel Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter ismertette a pénteken bejelentett járványügyi alap részleteit. Ezekről külön cikket is írtunk, mely itt olvasható.

Gulyás kérdésünkre azt is ismertette, hogy a jövő héten bejelentendő gazdaságélénkítő csomag a magyar GDP 18-22 százalékával lesz egyenértékű, ennek is külön cikket szenteltünk, itt.

Az operatív törzs sajtótájékoztatóján pedig szokás szerint az aktuális járványinformációkat ismertették, ezt is megírtuk, itt olvasható.

Alább pedig a két sajtóesemény felvétele:

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.