<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		
mfor.hu

Gulyás Gergely nagy bejelentéseket tett.

Lement zsinórban az operatív törzs és a Kormányinfó, főleg az utóbbi volt jelentős, mivel Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter ismertette a pénteken bejelentett járványügyi alap részleteit. Ezekről külön cikket is írtunk, mely itt olvasható.

Gulyás kérdésünkre azt is ismertette, hogy a jövő héten bejelentendő gazdaságélénkítő csomag a magyar GDP 18-22 százalékával lesz egyenértékű, ennek is külön cikket szenteltünk, itt.

Az operatív törzs sajtótájékoztatóján pedig szokás szerint az aktuális járványinformációkat ismertették, ezt is megírtuk, itt olvasható.

Alább pedig a két sajtóesemény felvétele:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.