<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Mint kiderült nincs, elírás történt. A Honvédelmi Minisztérium már korrigálta a hibát, s átírta az ösztöndíj nevét Mészáros Lázárra. 

A Honvédelmi Minisztérium meghirdette a Mészáros Lőrinc-ösztöndíjat az ELTE-n, aztán rájöttek, hogy hiba történt, a hirdetés szövegében rosszul írták a nevet - szúrta ki az rtl.hu.

Aztán ki tudja, mit hoz a jövő? Fotó: MTIAztán ki tudja, mit hoz a jövő? Fotó: MTI

Azóta már kijavították a nevet Mészáros Lázárra, aki az 1848-49-es szabadságharc idején Magyarország hadügyminisztere volt, s emellett országgyűlési képviselő.

Ám egy darabig Mészáros Lázár-ösztöndíj helyett Mészáros Lőrinc-ösztöndíj állt a honlapjukon.

A hibát azóta kijavították, az oldalt frissítették,s a Google tárolójában hiába volt elérhető még egy darabig a honlap régebbi verziója, már hűlt helye a szövegnek, amelyben Mészáros Lőrinc kormányközeli vállalkozó neve szerepel. 

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.