2019. június 20. 11:44
mfor.hu

A webshop ugyan még mindig nem indult el, de az Intersporttal kiskereskedelmi megállapodást kötött a 2rule-t forgalmazó Magyar Sportmárka Zrt.

A világ egyik vezető sportkereskedelmi cégcsoportjával kötötte meg első kiskereskedelmi megállapodását a 2RULE-termékeket gyártó Magyar Sportmárka (MSM) Zrt. Az INTERSPORT a 2RULE csapatoknak tervezett kollekcióját forgalmazza 12 magyarországi üzletében - derül ki a szerkesztőségünkhöz eljutatott közleményből.

A webshop oldalán egyelőre még ez fogadja az érdeklődőket (Fotó: 2rule.hu) A webshop oldalán egyelőre még ez fogadja az érdeklődőket (Fotó: 2rule.hu)

A Mészáros Lőrinchez kötődő Magyar Sportmárka Zrt. (MSM) 2018-ban lépett piacra a 2rule sportmárkával, az NBI-es focicsapatok közül a Diósgyőrrel, a Puskás Akadémiával, valamint a Haladással rögtön le is szerződött. Ezt követően egyetlen szalon nyílt meg a Váci úton, a webshop pedig az ígérettel ellentétben a mai napig nem működik. A friss közlemény szerint erre azonban már nem kell sokat várni, hamarosan indul a webshop.

A tájékoztatás szerint az MSM küldetésének érzi, hogy a divattervezés mellett a textilipari alapanyag-gyártásban is segítse az innovációt, a cég ezért a kutatás-fejlesztésben is keresi a kapcsolatot az ágazathoz kapcsolódó hazai felsőoktatási intézményekkel, kutatóműhelyekkel.

A Magyar Sportmárka Zrt. 2018-ban egyébként rögtön veszteséggel indított, ami mínusz tartományba húzta a cég saját tőkéjét. A jogszabályi előírások alapján a helyzet tőkepótlással rendezhető, vagyis a tulajdonosnak pénzt kell betolnia a Zrt.-be.

 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.