1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Drága mulatság, ráadásul nem igazán hozta lázba a magyarokat.

9,868 milliárd forintba került eddig az adófizetőknek a kormány szankcióellenes nemzeti konzultációja – tudta meg Kassai Dániel XVIII. kerületi független önkormányzati képviselő a HVG cikke szerint. A cikk szerint a képviselő azt követően számolt be erről, hogy bement a Rogán Antal által vezetett Miniszterelnöki Kabinetirodába, és kikérte az adatokat.

A részletes költséglebontás szerint a hirdetésekre (nyomtatott sajtó, online, rádió, tv, óriásplakát, citylight, hengeroszlop) 2022 októberétől 7 142 629 929 forintot költött, emellett pedig az ívek nyomtatási és postázási költségeire további 2,7 milliárd forint ment. A HVG cikke emlékeztet arra is, hogy ez még nem a végleges összeg, ugyanis a konzultáció eredményességét hirdető plakátkampány költségei egyelőre nem nyilvánosak.

(HVG)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!