1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A magyar emberek, háztartások, a kormányzati és önkormányzati közintézmények felelősen hozzájárultak az ország energiabiztonságának fenntartásához - írta a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos a közösségi oldalán.

Németh Szilárd közölte: az elhibázott brüsszeli szankciók miatt elszabadult energiaáraktól a kormány az átlagfogyasztásig fenntartott rezsicsökkentéssel védi a magyar családokat.

Magyarország lakossága ezzel együtt 32 százalékkal csökkentette gázfelhasználását januárban az előző év első hónapjához képest.

A hazai áramfogyasztás összességében 9,5 százalékkal csökkent, miközben az ipari termelés tovább nőtt - írta. "A háborús energiaárak idején is megvédjük a rezsicsökkentést" - hangsúlyozta a kormánybiztos a Facebook-oldalán. (MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!