<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Eredetileg világbajnokságban gondolkoztak, de ez a kisebb projekt vonzóbb számukra. Stadionok felújítására is alkalmat adhat a rendezés.

Az olasz labdarúgószövetség (FIGC) elnöke, Gabriele Gravina jelentette be, hogy Olaszország szeretné megrendezni a 2028-as vagy a 2032-es Európa-bajnokságot kifejtette: a hat év múlva esedékes tornát illetően döntő fontosságú lesz, amikor márciusban tájékoztatják elképzeléseikről az európai szervezet (UEFA) végrehajtó bizottságát, a terveik pedig a rákövetkező viadalra is érvényben maradnak. Olaszország eredetileg a 2028-as Eb vagy a 2030-as világbajnokság megrendezését tervezte, de Gravina hozzátette, hogy egy kisebb projekt vonzóbb számukra, egyben lehetőséget teremt néhány stadion aktuálissá váló felújítására.

"Nagyra értékelnénk, ha a két lehetőség közül az egyiket megkapnánk. Komolyan vesszük, mert nagyon vágyunk az infrastruktúránk korszerűsítésére, például Firenzében, Cagliariban, Bolognában és Bariban" - hangsúlyozta a sportvezető.

Olaszország egyedüli rendezőként legutóbb az 1990-es vb-nek adott otthont, stadionjaik közül párat azóta sem újítottak fel.

A 2028-as Eb-re eddig Nagy-Britannia és Írország közösen, továbbá Törökország, valamint Románia, Görögország, Bulgária és Szerbia együttesen jelezte hivatalosan is rendezési szándékát, több országban pedig még egyeztetnek róla.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.