1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Pénteken erősödött a forint a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon és a hetet is nyereséggel fejezte be.

A forint az euróval szemben 0,2 százalékkal, a dollár ellenében 0,3 százalékkal, a svájci frankkal szemben 0,4 százalékkal erősödött. A forint mindhárom devizával szemben erősödéssel fejezte be a hetet: az euróval szemben 0,3 százalékos, a dollár ellenében 1,2 százalékos, a svájci frank ellenében pedig 1,3 százalékos nyereségre tett szert az MTI szerint.

Péntek délután hat óra előtt 386,84 forinton jegyezték az eurót a kora reggeli 387,69 forint után. A dollár jegyzése 355,96 forintra csökkent 357,12 forintról, a svájci franké pedig 392,04 forintra 393,65-ről. További friss árfolyamokat itt találhat, laptársunk, a Privátbankár részletes elemzéseit pedig itt olvashatja a témában.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!