<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A fizetéséről pedig nem beszél, mert ''irritáló'' lenne.

Interjút adott a HVG-nek Parragh László. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, aki diplomás helyett inkább szakmunkást nevelne a magyar fiatalokból, erős megállapítással kezdte a beszélgetést. Azt mondta, a statisztika őt igazolja, mivel egy friss jelentés szerint egy egyetemi adjunktusi fizetés még nem éri el a kezdő építőipari munkásét. Ezek alapján tehát azért kéne szakmunkásnak menni, mert a kormány alulfinanszírozza a felsőoktatást.

Ugyancsak a szakmunkát ünneplő nézetének igazolását látja abban, hogy nemrég egy németországi panzióban megkérdezett egy 15 évesnek kinéző pincérlányt, hogy zavarja-e, hogy még este 11-kor is dolgoznia kell. Mire a lány azt felelte, tudja, hogy ez a munkája része, és a szorgalmával tud majd feljebb jutni.

Parragh később azt mondja, "az egzisztenciális biztonságot nem lehet tőlem elvenni. Emiatt tudtam bátran összeveszni bármelyik miniszterelnökkel. Én akkor is Jaguarral fogok járni, ha másik kormány lesz."

A fizetéséről pedig nem akart beszélni, mert az "irritáló" lenne.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.