2019. február 21. 20:13
mfor.hu

A zajártalom zavarja a főpolgármestert.

Tarlós István éjszakára teljes repülési tilalmat vezetne be - hangzott el az InfoRádió Aréna című műsorában. A főpolgármester szerint a repülők okozta zajszennyezés miatt van arra szükség, hogy éjfél és hajnal 5 óra között betiltsák a légiforgalmat a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Éjjel a földön maradhatnak a gépek Éjjel a földön maradhatnak a gépek

A főváros a Közfejlesztések Tanácsának csütörtöki ülésén kérte, hogy legyen teljes repülési tilalom a megjelölt időpontban, változtassanak a berepülési útvonalon, a zajszennyezést pedig mérjék másként és az ellenőrzést vegye át a közlekedési hatóság. A főpolgármester azt reméli, legalább a repülési tilalom megvalósul legkésőbb egy éven belül, de inkább hamarabb.

1,5 millió forint jól jönne? Találd meg a legjobb ajánlatot!

Előrébb tudsz lépni 1,5 millió forinttal? Találd meg a tucatnyi ajánlat közül a legjobb hitelt személyi kölcsön kalkulátorunk segítségével! Ha 60 hónapos futamidőre vennél fel 1,5 millió forintot és számít a törlesztőrészlet nagysága, ezek a legkedvezőbb ajánlatok a kalkulációk szerint: A K&H kiemelt személyi kölcsönét 30 050 forintos törlesztőrészlettel és 8,47 százalékos THM-mel kínálja, míg a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönével 30 327 forintos havi törlesztőrészlet és 8,17 százalékos THM mellett vehetjük fel a kölcsönt. A Raiffeisen Bank személyi kölcsönét 30 379 forintos törlesztőrészlettel, 8,97 százalékos THM-mel igényelhetjük. 32 049 forint a Budapest Bank Online Prémium személyi köcsönének törlesztőrészlete 10,50 százalékos THM mellett. További ajánlatok érdekelnek, esetleg nagyobb hitelösszeg? Használd ezt a hitelkalkulátort!