Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
Székely Sarolta Székely Sarolta

A jelek szerint nemcsak a milliárdos forgalmakat bonyolító NER-cégek támogatják a felcsúti focialapítványt, de még a magánszemélyek közül is a tehetősebbek szimpátiáját nyeri el.

Nincsenek sokan azok a magánszemélyek, akiknek a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány (FUNA) iránti szimpátiája anyagilag is megmutatkozna, sőt, gyakorlatilag egyre kevesebb ilyenre derül fény évről évre. Igaz, a Fejér megyei kistelepülés sportszervezetéről nem mondható el, hogy rászorulna a magánszemélyek támogatására, mégis akadnak néhány tízen, akik nem találnak jobb helyet a személyi jövedelemadójuk (szja) egy százalékának a FUNA-nál. Ráadásul ők a társadalom jobban kereső, tehetősebb rétegéből kerülnek ki - legalábbis erre engednek következtetni azok a származtatott adatok, melyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal legfrissebb adataiból vezettünk le.

Az adóhatóság 2020 utolsó napján tette közzé a legutóbbi adóbevallás során tett felajánlásokat, a kedvezményezettekkel és a felajánlott összegekkel együtt. A több tízezer civil szervezetből legyűjtöttük a labdarúgással foglalkozók adatait, melyek segítségével a felajánlókról juthattunk pluszinformációkhoz. A felajánlott összegek és a létszámok segítségével visszaszámolható a támogatói kör havi átlagkeresete.

Gyűjtésünk során összesen 235 focival foglalkozó, támogatott szervezetet azonosítottunk, hozzájuk 33,3 millió forint jutott, amit 6468 magánszemély adott össze a felajánlásaival.

Ez a cikk az Mfor és a Privátbankár Prémium tartalma, csak a lap előfizetői olvashatják teljes terjedelmében.

14 napig ingyenesen hozzáférhet Prémium tartalmainkhoz a következő lépések megtétele után:

  1. Regisztráljon (adja meg emailcímét és jelszavát)
  2. Válasszon előfizetői csomagjaink közül
  3. Adja meg bankkártyája adatait - a választott csomag díját csak a 14 napos próbaidőszak letelte UTÁN vonjuk le bankszámlájáról

+1: A 14 napos próbaidőszak alatt Profiloldalán bejelentkezve BÁRMIKOR LEMONDHATJA előfizetését

Előfizetői csomagjainkról, az előfizetésről részletesen itt olvashat

Regisztráció

Jelszó visszaállítás

E-mailen elküldtük a jelszó visszaállításához szükséges információkat. Kérjük, ellenőrizze postafiókját!Még nem regisztrált? Regisztráció itt

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, Darvas Zsolt, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, cikkenként nagyjából 10 forintért, havonta és laponként 745 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 372 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.