<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Hivatalosan egy kormányközeli alapítvány kérésére érkezhet ide az amerikai elnök a kampányidőszakban.

Orbán Viktor reméli, hogy a volt amerikai elnök ellátogat a magyar fővárosba és segíti őt a választási kampányban - írta a The Guardian.

Hivatalosan az Alapjogokért Központ a meghívó - mondta a lapnak egy magyar kormányzati forrás, amelyik szerint "A Fideszben nagyon örülnének, ha Trump márciusban eljönne Budapestre".

Lehet, hogy mégsem jön, mert fél a járványtól (fotó: depositphotos.com)Lehet, hogy mégsem jön, mert fél a járványtól (fotó: depositphotos.com)

Az egykori elnök még nem válaszolt a felkérésre. Ha ida utazik, akkor az lesz az első külföldi látogatása, mióta 2020-ban elvesztette az elnökválasztást. Egyik közeli munkatársa azonban megjegyeztre: Trump a járvány miatt óvatos, lehet, hogy nem megy Magyarországra.

A brit lap emlékeztet: Orbán Viktor az első között gratulált 2016-ban Trump győzelméhez és a 2020-as választásokon is nyíltan támogatta. Idén januárban telefonon egyeztettek, később Trump nyilvánosan méltatta a magyar kormányfő érdemeit. Az esetleges mostani személyes látogatása lökést adhatna Orbán kampányának - véli az újság.

 


 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.