2019. szeptember 13. 11:29
mfor.hu

Végleg megszűntek a Fehér Házban a napi sajtóértekezletek – szóvivője helyett Trump elnök kommunikál, twitter-üzenetekben.

Az elnök továbbra is tart ugyan szóvivőt – de annak nincs mondanivalója. Az első, Trump megválasztása után munkába lépett szóvivő hamar alkalmatlannak bizonyult és lemondott. Utóda, Sarah Sanders, az elnök lankadatlan, lelkes híve és az amerikai média elkötelezett ellenfele csaknem két évig bírta a heves csatákat részben az újságírókkal, részben kiszámíthatatlan főnökével,  majd nyár elején családi okokra hivatkozva ugyancsak lemondott.

Helyére Stephanie Grisham, az elnök feleségének szóvivője került – őt azonban nem látja a nyilvánosság, nem tartják meg a fél százada megszokott napi sajtóértekezleteket a Fehér Házban. A média alkalmanként kérdezhet az elnöktől, amikor megérkezik valahonnan vagy helikopterébe száll, de legszívesebben twitter-üzenetekben közli véleményét, terveit, vagy éppen azt, melyik közeli munkatársát távolította el a kormányból, vagy a Fehér Házból.

 

Nehéz is lenne az elnök téves, vagy félrevezető kijelentéseit a szóvivőnek magyaráznia, írta a kérdéssel kapcsolatban a The Washington Post, hiszen az elmúlt két és fél évben Trumpnak több, mint 12.000 ilyen kijelentése volt...

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.