<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Több védőnő is bércsökkentést tapaszalt a beígért béremelés helyett.

Az RTL Klub Híradójának nyilatkozó védőnők bércsökkenést tapasztaltak, hiába ígért a kormányzat jelentős bérnövekedést. Januártól ugyanis 21 százalékkal kellene növekednie a fizetésüknek, egy rendeletmódosítás miatt azonban másként számolják a pótlékaikat. Emiatt van, aki 80 ezer forinttal is kevesebb pénzt kaphat majd kézhez, mint tavaly.

Azok járhatnak rosszul, akik több pótlékot kaptak eddig, mint amennyi a béremelés összege lehetett. Ez épp azokat a fiatal, pályakezdő kollégákat érinti leginkább, akik nagylétszámú körzetekben dolgoztak. Az RTL Klub megkérdezte az EMMI-t is a kialakult helyzetről, a tárca annyit reagált, meglesz a 21 százalékos emelés.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.