2008. július 2. 12:14

Akár 120 millió dollárt is fizethet a Maxygen Inc. hematológiai gyógyszerfejlesztési programjáért a Bayer AG. Az ár attól is függ, hogy a fejlesztés mennyire lesz sikeres.

A Maxygen kutatási programja a legígéretesebb jelenleg – közölte a német gyógyszerészeti csoport. Az embereken való tesztelést 2008 harmadik negyedévében kezdik meg.

A Bayer először 90 millió dollárt fizet a kaliforniai Maxygen tulajdonosának, majd – ha sikeres lesz a kutatás – további 30 millió dollárt kaphat a cég, számol be a Forbes.com.

A német vállalat továbbá megszerezte a Maxygen „MolecularBreeding” kutatási technológiáját is bizonyos generikus területekhez.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.