2002. július 8. 08:31

A HACCP átállás a rozsdamentes eszközgyártóknak is jó lehetőségeket kínálnak.

Az élelmiszeriparban kötelezővé tett minőségbiztosítási rendszer a HACCP nebevezetése a vendéglátó-ipari egységeket is arra ösztönzi, hogy berendezéseiket rozsdamentesre cseréljék. A csere pedig jó lehetőség cégünknek is arra, hogy bővítse belföldi piacát” – hangsúlyozta Garami László, a Fémfeldolgozó Ipari és Kereskedelmi Rt. vezérigazgatója. A társaság termékpalettáján ugyanis a rozsdamentes állványok, szekrények, kávéfőzők, grillsütők, bárberendezések és irodabútorok is szerepelnek. Az rt. termelésének nyolcvan százalékát külföldön értékesíti, legnagyobb külhoni partnere a német Rational cég.

Garami László a Világgazdaságnak elmondta, hogy termékeik minden tekintetben megfelelnek a szigorú nemzetközi előírásoknak. Bevezették az ISO 9002 minőségbiztosítási rendszert, ami garantálja a folyamatos termékkövetést és az állandó minőséget.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.