2001. november 21. 11:00

A fenti címmel rendeztek a közelmúltban konferenciát, ahol mint kiderült "A minőségügyi szakembereknek négy kérdésre kell pontos választ adniuk".

Ma már kizárólag integratív vezetéssel lehet a vállalatok, vállalkozások jövőjét biztosítani. A vezető részéről mindehhez a magas önismereten alapuló önfejlődési képességnek kell társulnia, amely a változások kezelésének képességét és a csapatműködés eredményességét fokozó gyakorlati készséget kell javítania - mondja Szügyi György, aki szerint a legnagyobb vezetéselméleti dilemma így fogalmazódik meg: a rendszert vagy az embert tekintsük a sikeres tevékenység fő meghatározójának? A válasz az integratív menedzsment, amely tudatosan ötvözi a fenti "rendszerek" és "integratív irányításuk" sajátosságait.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.