Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Jövőre a szokásos mezőgazdasági támogatások többszörösét is megkaphatják azok a gazdák, akik pályáznak a Nemzeti Agrár-környezetvédelmi Program különböző célprogramjaira és vállalják a környezetbarát termelést.

Vajna Tamásné, a Környezetvédelmi Minisztérium Természetvédelmi Hivatalának osztályvezetője az MTI-nek elmondta: a területekhez kötődő célprogram az ország 11 különböző ökológiailag érzékeny térségére vonatkozik. Ezeken a területeken konkrét művelési ágakat, módszereket, valamint azoknak pontos időpontjait határozzák meg annak érdekében, hogy a védett flóra és fauna megőrizhető legyen. Az osztályvezető szólt arról, hogy az 1996 óta készülő, 2000 óta húzódó program beindítása nem csúszhatott tovább, hiszen további késlekedés esetén akár 100 milliárd forintos nagyságrendű európai uniós támogatástól esne el Magyarország a csatlakozást követően.

Vajna Tamásné szerint a program első évében a magyar gazdák 5-8 százalékára lehet kiterjeszteni a programot, ami optimista becslés alapján 25 százalékra emelkedhet az integrációig.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, Darvas Zsolt, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, cikkenként nagyjából 10 forintért, havonta és laponként 745 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 372 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.