2002. április 8. 11:00

A tavalyi évet 12 milliárd forintos árbevétellel és 300 millió forint nyereséggel záró Albacomp Rt. tagja lett annak a minősített szállítói körnek, amely jogosult a NATO és társszervezetei kiszolgálására.

A tavalyi évet 12 milliárd forintos árbevétellel és 300 millió forint nyereséggel záró Albacomp Rt. tagja lett annak a minősített szállítói körnek, amely jogosult a NATO és társszervezetei kiszolgálására - tájékoztott Hetényi Andrea marketing igazgató. Elmondta: a társaság a napokban kapta meg a Nemzeti Biztonsági Felügyelet NATO Telephely Biztonsági Tanúsítványát.

Az Albacom ezzel, illetve a már korábban megszerzett ipar- és személybiztonsági minősítéssel megfelelt a NATO titkos minősítésű anyagok kezelésével kapcsolatos elvárásainak. Részt vehet az ilyen jellegű pályázatokon, és tagja lett a minősített szállítói körnek.

A cégnek ezáltal módja lesz az információvédelem szempontjából speciálisan felkészített és minősített, illetve a nagy fizikai terhelésnek kitett informatikai eszközök szállítására, és a kapcsolódó szolgáltatások nyújtására is. Koródi Bálint vezérigazgató egy korábbi sajtótájékoztatón elmondta: az Albacomp Rt. az idén termék- és szolgáltatás-portfolióját igyekszik növelni. Ennek jegyében a modern hálózati technológiák mellett információvédelemmel, internetalapú megoldásokkal, konzultációval, tanácsadással bővíti kínálatát.

A magyar piacon márkásnak tekintett (local brand) számítógépek gyártása mellett új termékek, egyebek között az infopont információs terminálok bevezetését tervezi. Hetényi Andrea beszámolt arról is: a cég elképzelései között szerepel, hogy több éves bérmunka jellegű együttműködés után - külföldi partnerének javaslatára - székesfehérvári székhellyel amerikai-magyar vegyes vállalatot hoz létre. Az új vállalatnál iparszerűen és technologizált módon, számítástechnikai részegységek diagnosztizálásával és javításával foglalkoznak majd.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.